متیل تستوسترون

متیل تستوسترون

متیل تستوسترون جزء استروئیدهای خوراکی و قابل دسترس می باشد و به عنوان آندروژن تستوسترون جنس نر می باشد. ساختمان متیل تستوسترون همانند تستوسترون است با این تفاوت که در موقعیت کربن ۱۷ آلفا دارای یک گروه متیل اضافی می باشد.
این استروئید بیشتر خواص آندروژنی داشته و نیمه عمر پایینی دارد.
نیمه عمر: نیمه عمر یک هورمون به زبان ساده این است که مدت زمانی که طول می کشد نیمی از سطح اولیه استروئید در خون از بین می رود و از عملکرد آن در بدن به شدت کاسته شود.
با توجه به این که متیل تستوسترون نیمه عمر پایینی دارد برای آنکه سطوح آن در خون در حد مناسب حفظ شود باید دوز مصرف روزانه را در طول روز چندین بار تکرار کرد.
هر چند متیل تستوسترون از مشتقات نزدیک تستوسترون می باشد اما فواید چندانی نداشته و با توجه به فعالیت کوتاه مدت و اثرات استروژنی زیاد، این دارو سبب عوارض جانبی زیادی می شود.
 
عوارض جانبی:
با توجه به خواص استروژنی بالای متیل تستوسترون و نیز خوراکی بودن آن، برای متابولیزه شدن فشار زیادی را بر کبد وارد می کند. بنابراین فواید آن نسبت به عوارض جانبی آن بسیار ناچیز است و در صورت مصرف حتماً باید از داروهای آنتی استروژنی مثل نولوادکس و پروویرون استفاده شود.
متیل تستوسترون تمایل زیادی برای تبدیل شدن به DHT را دارد که هر چند از متیل تستوسترون فعال تر است اما عامل بسیاری از عوارض جانبی آندروژنی ناخواسته می باشد.
خانم ها باید توجه داشته باشند که از مصرف متیل تستوسترون خودداری کنند مگر تحت نظر پزشک که در دوره یائسگی از این دارو استفاده می شود.
به یاد داشته باشید که استروئیدهای خوراکی برای اینکه متابولیزه شوند فشار بیشتری را بر کبد وارد می کنند، پس برای کبد بسیار سمی هستند و هموستاز را شدیداً تحت تاثیر قرار می دهند.
نوشتهٔ پیشین
آندریول (تستوسترون آن دکانوات)
نوشتهٔ بعدی
آمپول سوما

مقالات مرتبظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up